طراحی و معماری مرکز نوآوری اینداپکس کرج

معرفی مرکز نوآوری اینداپکس

پروژه اینداپکس در پارک علم و فناوری استان البرز به مساحت ۴۵۰ متر مربع واقع است.
این مرکز نوآوری زیر مجموعه کارخانجات tmb در مسیر توسعه ملزومات برق فعالیت میکند.

اطلاعات پروژه

مکان : پارک علم و فناوری استان البرز
مساحت : 450
معماران : علی مقتدری – محمد کاظم هوشمند
طراح نقشه : سارا الیاسی
سال : 1400
نوع پروژه : طراحی

کانسپت طراحی

ایجاد فضایی راحت و کاربردی با رویکرد تعامل محور قدم اول برای طراحی مجموعه اینداپکس بود. ایجاد فضاهایی برای گفت و گو و تبادل نظر به شکل‌های مختلف در اینداپکس در نظر گرفته شده است. اتاق گفت‌و‌گوی دو نفره و چند نفره، اتاق جلسات آنلاین، فضایی برای جلسات طوفان فکری به صورت پرتابل و حتی فضاهای خدماتی، استراحت و اتاق بازی همگی به صورتی طراحی شده است که با رویکرد اصلی پروژه (تعاملات انسانی) کاملا منطبق باشد.

 

گروه معماری معیار بصورت تخصصی در زمینه طراحی و اجرای فضای اداری، فضای کار اشتراکی، استارت آپی فعالیت می‌کند، با برقراری ارتباط با ما از مشاوره اولیه رایگان بهرمند شوید تا آنچه می‌خواهید را باهم خلق کنیم.

داستان مرکز نوآوری اینداپکس

ایجاد فضایی راحت و کاربردی با رویکرد تعامل محور قدم اول برای طراحی مجموعه اینداپکس بود. ایجاد فضاهایی برای گفت و گو و تبادل نظر به شکل‌های مختلف در اینداپکس در نظر گرفته شده است. اتاق گفت‌و‌گوی دو نفره و چند نفره، اتاق جلسات آنلاین، فضایی برای جلسات طوفان فکری به صورت پرتابل و حتی فضاهای خدماتی، استراحت و اتاق بازی همگی به صورتی طراحی شده است که با رویکرد اصلی پروژه (تعاملات انسانی)،نیاز اصلی فضای کار اشتراکی کاملا منطبق باشد.

استفاده از رنگ‌های سازمانی مجموعه و الهام از فلز مس که به شکل‌های مختلف (المان جدا کننده کابلی ، فلاورباکس ها ، پروفیل شیشه ها و …) در پروژه دیده شده می‌شود قدم دوم در طراحی پروژه مرکز نوآوری اینداپکس است.

استفاده از فرم های منحنی در طراحی پلان، طراحی سقف و روشنایی‌ها به دلیل ایجاد حس تمرکز و آرامش فضا و ایجاد حس پویایی برای کاربران مجموعه انتخابی هوشمندانه و موثر بود.

در طراحی پلان مجموعه مرکز نوآوری اینداپکس سعی شد که بیشترین فضا برای کاربران تامین گردد و استانداردهای لازم برای هر نفر در فضا در نظر گرفته شود همچنین از نظر بصری، تفکیک فضایی به گونه‌ای انجام شود که فضاهای تیز گوشه و غیر متناسب آزاردهنده و غیر کاربردی نباشد. برای این که فعالیت‌های مختلف در زمینه‌های گوناگون بتواند به راحتی در کنار هم انجام پذیرد از جدا کننده‌هایی به صورت نیمه بسته از متریال شیشه و کابل‌های مسی استفاده شد تا فضایی نیمه خصوصی برای هر فعالیت ایجاد گردد.

جانمایی فضای خدماتی (بار) به گونه‌ای در نظر گرفته شده است که در مرکز فضا قرار بگیرد تا فضایی برای تعامل بین افراد و شرکت‌هایی که در مجموعه مستقر هستند به وجود آورد.

گالری تصاویر مرکز نوآوری اینداپکس

هشت ساعت زندگی بیشتر

کاربر گرامی درخواست شما با موفقیت ارسال شد. کارشناسان گروه معماری معیار در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.